Lapset ja nuoret

Warkki-illat (ei koulujen lomaviikkojen aikaan)

Warkki-illat

K-10. Warkkiolkkari kokoontuu perjantaisin klo 18–20. Minttukirkolla ja on suunnattu varhaisnuorille. Illoissa järjestetään raamatunopetusta, pelejä, leikkejä ja vietetään aikaa varkkien kanssa erilaisten pelien ja iltapalan lomassa. Tavoitteena on lisätä varhaisnuorissa tietämystä kristinuskosta ja kasvattaa heitä seurakunnan yhteyteen.

Lisätietoja Martti Liikala

martti.liikala(at)gmail.com

Nuoret

K14-nuoret Minttukirkolla.

Kouluyhteistyö

Minttukirkko tekee yhteistyötä alueen koulujen kanssa Helluntaiseurakuntien koulupalvelun periaatteiden mukaisesti (hsry.fi/koulupalvelu). Tarjoamme kouluille mm. globaalikasvatukseen liittyviä oppitunteja, tunnetaitoja kehittäviä sydäntunteja ja helluntaiseurakunnan esittelytunteja. Annamme lukuvuoden päätteeksi toiminta-alueemme yläkoululaisille Tsemppistipendejä ja alakoululaisille Kannustava kaveri -stipendejä. Lisätietoja kouluyhteistyöstä pastoriltamme:
Katso yhteystiedot

Läksykerho

Läksykerho – Vantaan Minttukirkko

Kerho on tarkoitettu alakouluikäisille. Iltapäivän aikana tehdään yhdessä läksyt, leikitään, pelataan, askarrellaan, hengataan ja syödään välipala.

Mukulakirkko

Mukulakirkon opetuksessa pyrimme keskustellen kertomaan lapsille Jumalan luonteesta, Hänen tahdostaan ja loputtomasta rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Lapsi on opetuksessa keskiössä. Opetuksen perustana käytetään ”Aarresaari” ja ”Ilonpesä” -kirjoja ja vaihtuvia kokonaisuuksia erilaisista teemoista. Mahdollisuuksien mukaan opetus Mukulakirkossa myötäilee myös aikuisten puolella toteutettavia teemoja. Jokainen kerta Mukulakirkoissa on oma kokonaisuutensa, joten jälkeen ei jää, vaikka joku sunnuntai jäisikin välistä. Mukulakirkon opettajina palvelee joukko seurakuntalaisia. Suurimmalla osalla opettajista on myös omia lapsia Mukulakirkossa.

Mukulakirkkolaiset on jaettu kahteen ryhmään:

3-6v kokoontuvat isossa pyhäkoululuokassa. Tässä ryhmässä askarrellaan ja leikitään ja sitä kautta välitetään opetusaiheita ja raamattua lapsille luontaisella tavalla.

7-12v kokoontuvat pienessä pyhäkoululuokassa. Tässä ryhmässä luetaan raamatusta jo lyhyitä pätkiä, joista keskustellaan yhdessä. Opetus tarjoaa jo konkreettisiakin työkaluja lasten arkeen.

Huom. Ryhmät saatetaan yhdistää, mikäli se nähdään toimivammaksi ratkaisuksi.

Perhekerho

Perhekerhossa äidit ja isät pääsevät peilaamaan ajatuksia vanhemmuudesta ja lasten kasvusta samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Keitetään kahvit ja jutellaan. Lapsille on kirkolla kiva leikkihuone.