Lapset ja nuoret

Warkki-illat (ei koulujen lomaviikkojen aikaan)

Warkki-illat

K-10. Warkkiolkkari kokoontuu Minttukirkolla perjantaisin klo 18–20. Se on suunnattu varhaisnuorille. Illoissa järjestetään mm. pelejä, leikkejä ja vietetään aikaa varkkien kanssa opetustuokion ja iltapalan lomassa. Tavoitteena on lisätä varhaisnuorissa tietämystä kristinuskosta.

Lisätietoja:
Martti Liikala
martti.liikala(at)gmail.com

Markus Bäckroos
markus.backroos(at)minttu.net

Katso lisää tietoa kalenterista>>


Nuoret

K14-nuoret Minttukirkolla.


Kouluyhteistyö

Minttukirkko tekee yhteistyötä alueen koulujen kanssa Helluntaiseurakuntien koulupalvelun periaatteiden mukaisesti (hsry.fi/koulupalvelu). Tarjoamme kouluille mm. globaalikasvatukseen liittyviä oppitunteja, tunnetaitoja kehittäviä sydäntunteja ja helluntaiseurakunnan esittelytunteja. Annamme lukuvuoden päätteeksi toiminta-alueemme yläkoululaisille Tsemppistipendejä ja alakoululaisille Kannustava kaveri -stipendejä. Lisätietoja kouluyhteistyöstä pastoriltamme:
Katso yhteystiedot


Läksykerho

Läksykerho – Vantaan Minttukirkko

Kerho on tarkoitettu alakouluikäisille. Iltapäivän aikana tehdään yhdessä läksyt, leikitään, pelataan, askarrellaan, hengataan ja syödään välipala.

Lue lisääMukulakirkko

Mukulakirkon opetuksessa pyrimme keskustellen kertomaan lapsille Jumalan luonteesta, Hänen tahdostaan ja loputtomasta rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Lapsi on opetuksessa keskiössä. Opetuksen perustana käytetään ”Aarresaari” ja ”Ilonpesä” -kirjoja ja vaihtuvia kokonaisuuksia erilaisista teemoista. Mahdollisuuksien mukaan opetus Mukulakirkossa myötäilee myös aikuisten puolella toteutettavia teemoja. Jokainen kerta Mukulakirkoissa on oma kokonaisuutensa, joten jälkeen ei jää, vaikka joku sunnuntai jäisikin välistä. Mukulakirkon opettajina palvelee joukko seurakuntalaisia. Suurimmalla osalla opettajista on myös omia lapsia Mukulakirkossa.

Mukulakirkkolaiset on jaettu kahteen ryhmään:

3-6v kokoontuvat isossa pyhäkoululuokassa. Tässä ryhmässä askarrellaan ja leikitään ja sitä kautta välitetään opetusaiheita ja raamattua lapsille luontaisella tavalla.

7-12v kokoontuvat pienessä pyhäkoululuokassa. Tässä ryhmässä luetaan raamatusta jo lyhyitä pätkiä, joista keskustellaan yhdessä. Opetus tarjoaa jo konkreettisiakin työkaluja lasten arkeen.

Huom. Ryhmät saatetaan yhdistää, mikäli se nähdään toimivammaksi ratkaisuksi.


Perhekerho

Perhekerhossa äidit ja isät pääsevät peilaamaan ajatuksia vanhemmuudesta ja lasten kasvusta samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Keitetään kahvit ja jutellaan. Lapsille on kirkolla kiva leikkihuone.