Tule mukaan iloiseen kuoroon!

Miksauspöytä

Minttu-kuoro on toiminut jo usean vuoden ajan. Harjoitukset on kerran viikossa, ja Jumalanpalveuksissa kuoro laulaa noin kerran kuukaudessa. Välillä vierailemme myös toisissa seurakunnissa tai pidämme konsertteja seurakunnan seinien ulkopuolella.

Minttu-kuoron yksi parhaista asioista on kuoron jäsenten välinen yhteys; kuorossa voi jakaa asioita ja saada tukea toisilta erilaisissa elämäntilanteissa. Ja tietenkin myös yhdessä laulaminen on mahtavaa! Monien kokemus onkin, että vaikka kuinka olisi väsynyt ennen kuoroharjoituksia, voi sieltä lähteä virkistyneenä ja olo hieman keveämpänä. Uskomme Jumalan ihmeitä tekevään voimaan, ja haluamme ylistää ja kiittää Häntä musiikin lahjallamme.

Kuoro harjoittelee Minttukirkolla maanantaisin klo 18:00-20:00.

Jos olet kiinnostunut kuorolaulamisesta, tai soitat jotain soitinta, ota yhteyttä osoitteeseen marjo.roivas(at)suomi24.fi


Musiikki

Mintun jumalanpalvelusten musiikissa palvelevat Minttukuoron lisäksi useita eri musiikkiryhmiä.

Musiikki on tärkeä osa Jumalanpalvelusta ja haluamme sen välityksellä olla tuomassa Jumalan rakkautta ja armoa ihan jokaiselle. Toivomme myös, että musiikki voisi myös monipuolisuudellaan antaa jokaiselle jotain ja johdattaa Jumalan läsnäolon tuntemiseen.

Jumalan läsnäolo rakentuu meissä jatkuvasti. Kun tulemme yhteen, saamme olla kaikki tuomassa jotakin siihen ilmapiiriin, jonka luomme. Kun me lähestymme Jumalaa, niin Hän on luvannut lähestyä meitä. Musiikki on siihen yksi hyvä kanava.

Jos koet, että oma kutsumuksesi on seurakuntamusiikin parissa, voit ottaa yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen minttu(at)minttu.net