Mukulakirkko sunnuntaisin klo 11.15-12.15

Mukulakirkon opetuksessa pyrimme keskustellen kertomaan lapsille Jumalan luonteesta, Hänen tahdostaan ja loputtomasta rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Lapsi on opetuksessa keskiössä. Opetuksen perustana käytetään “Aarresaari” ja “Ilonpesä” -kirjoja ja vaihtuvia kokonaisuuksia erilaisista teemoista. Mahdollisuuksien mukaan opetus Mukulakirkossa myötäilee myös aikuisten puolella toteutettavia teemoja. Jokainen kerta Mukulakirkoissa on oma kokonaisuutensa, joten jälkeen ei jää, vaikka joku sunnuntai jäisikin välistä. Mukulakirkon opettajina palvelee joukko seurakuntalaisia. Suurimmalla osalla opettajista on myös omia lapsia Mukulakirkossa.

Mukulakirkkolaiset on jaettu kahteen ryhmään:

3-6v kokoontuvat isossa pyhäkoululuokassa. Tässä ryhmässä askarrellaan ja leikitään ja sitä kautta välitetään opetusaiheita ja raamattua lapsille luontaisella tavalla.

7-12v kokoontuvat pienessä pyhäkoululuokassa. Tässä ryhmässä luetaan raamatusta jo lyhyitä pätkiä, joista keskustellaan yhdessä. Opetus tarjoaa jo konkreettisiakin työkaluja lasten arkeen.

Huom. Ryhmät saatetaan yhdistää, mikäli se nähdään toimivammaksi ratkaisuksi.

Lisätietoja jani.alanko(at)minttu.net