Warkkiolkkari #mintunwolkkari

Warkkiolkkari kokoontuu torstaisin klo 18.00 alkaen Minttukirkolla ja on suunnattu varhaisnuorille. Illoissa järjestetään raamatunopetusta, erilaisia toimintapajoja ja vietetään aikaa varkkien kanssa erilaisten pelien ja iltapalan lomassa. Tavoitteena on lisätä varhaisnuorissa Jeesuksen tuntemista ja kasvattaa heitä seurakunnan yhteyteen sillä kokemukselle, että he ovat tärkeä ja osallistuva osa seurakuntaamme.

Syksyllä 2018, toimintapajoina on mm. King’s Kids tanssipaja, videokuvauksesta ja editoinnista kiinnostuneille mediapaja ja piirustuspaja, jossa voi päästää luovuutensa valloilleen piirtämisen ja maalaamisen kautta. Jokaisena kertana on myös hengailupaja, jossa voi pelailla lautapelejä, pingistä yms.

Lisätietoja jani.alanko(at)minttu.net

Viikolla 39 Vantaa rukoilee -ilta Mintulla, ei Warkkiolkkaria